Over mij

Als beelddenker kijk ik rond in de wereld en zie vormen die ik vervolgens uit de context haal om er mijn eigen gedachte mee te creëren. Mijn fantasie begint te borrelen en neemt de vrije loop. Voor het vastleggen van de verbeelde vormen kies ik het passende materiaal waarin maakbaarheid en kleur een grote rol spelen.

Mijn werk heeft een zachtheid, puurheid en schoonheid waarbij ik het belangrijk vind dat het materiaal een natuurlijke oorsprong heeft. Het heeft voor mij veel charmes om het schaap te kiezen die de wol draagt voor mijn werk. Het proces van wassen en kaarden neem ik graag zelf ter hand om het uiteindelijk te zien uitbloeien tot een kunstwerk. Als ik met klei werk vind ik het leuk om op de plek te zijn geweest waar het is gedolven. Als een boom om goede reden wordt gekapt vind ik het een uitdaging om de stukken te kiezen waarmee ik wil werken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn werk, bekijk dan mijn portfolio en bezoek de exposities waaraan ik deelneem. Bel mij vrijblijvend voor een bezoek aan het atelier. Veel van de werken zijn te koop.